Stichting Engelhard

 
 

Stichting Engelhard


is opgericht op19 oktober 2018, met het doel: het zoveel mogelijk verspreiden van muziek in het algemeen en de door de componist Jos Engelhard gecomponeerde muziek in het bijzonder.

De Stichting Engelhard organiseert voor de 70e verjaardag op 5 juni 2019 van

componist Jos Engelhard een festival.


5 juni om 20.00 in de Lutherse kerk - Prins Hendrikstraat 79/hoek Daalseweg -

een concert met een ensemble van 12 musici: hobo/ahb, ssax/asax, tsax, fl/bsax, trompet, Alauda strijkkwartet, piano 1, piano 2, slagwerk/marimba

                                    o.l.v Jos Engelhard


entree € 20,-  tickets: 

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/festival-jos-engelhard-70


Op zaterdag 23 november 2019 wordt de ‘Lente Symfonie’ uit 2016-2018 uitgevoerd door een ensemble bestaande uit twee solisten - fluit en hobo - met strijkkwintet, harp, gitaar, marimba en piano.


De Stichting hoopt dat er zoveel mogelijk mensen zullen genieten van deze grote composities van Jos Engelhard zodat zijn 70e verjaardag een echt feest wordt!!

Op de site https://www.voordekunst.nl/projecten/8640-festival-voor-componist-jos-engelhard-70

is een crowdfunding gestart om dit allemaal mogelijk te maken.


Zegt het voort.

Stichting Engelhard , RSIN 859278736 , contact : Stichting Engelhard, Ubbergseweg 80, 6522KK Nijmegen, info@flutemagic.nl, heeft als doelstelling het zoveel mogelijk verspreiden van muziek in het algemeen en de door de componist Jos Engelhard gecomponeerde muziek in het bijzonder.

Het bestuur: Pieter de Wit - voorzitter, Peter Engelhard - secretaris, Hein Fokker - penningmeester.Het beloningsbeleid: De leden van het bestuur ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden. Zij hebben wel recht op vergoeding van gemaakte kosten in de uitoefening van hun functie en op een niet bovenmatig vakantie geld. Voor andere taken dan bestuurstaken kunnen zij wel een vergoeding ontvangen. Bijvoorbeeld een vrijwilligersvergoeding.

Het beleidsplan is om een festival te organiseren voor de 70ste verjaardag van de componist Jos Engelhard op 5 juni 2019

Bank : NL 81 INGB 0008 7192 50 t.n.v. Stichting Engelhard te Nijmegen